MLInvoice-laskutusohjelmisto

MLInvoice (ent. VLLasku) on erityisesti suomalaisille yrityksille suunniteltu web-pohjainen laskutusohjelmisto. Se on tarkoitettu sujuvaan tarjousten ja laskujen tekoon sekä maksujen seurantaan. MLInvoice sisältää tarjousten ja laskujen käsittelyn, asiakasrekisterin, tuoterekisterin ja raportointitoiminnon. Varsinaiset laskut se tuottaa PDF- tai Finvoice-muodossa. Laskuttavia yrityksiä voi tehdä useita esim. aputoiminimiä varten. MLInvoicea voi käyttää suomen-, ruotsin- tai englanninkielisenä, ja myös uusien käännösten lisääminen on mahdollista.

Katso muutamia kuvia siitä, miltä MLInvoice näyttää (tai näytti joskus, jos ruutukaappaukset ovat jääneet päivittämättä...).

Maksuton

MLInvoice ei maksa mitään. Lisäksi sen lähdekoodi on kenen tahansa saatavissa. Toisaalta, MLInvoicelle ei taata mitään tukea, soveltuvuutta mihinkään käyttöön tai mitään muutakaan. Toki palautetta otetaan mielellään vastaan MLInvoicen foorumilla. Kysymyksiin voi hyvin myös saada vastauksen. Voit ottaa yhteyttä myös allekirjoittaneeseen ere at labs piste fi.

Edellytykset

MLInvoice edellyttää PHP:tä tukevaa web-palvelinta ja MySQL/MariaDB-tietokantaa. Muuten se ei aseta ympäristölle suuria vaatimuksia. MLInvoicen voi asentaa myös Vagrant- tai Docker-ympäristöön.

Ere Maijala
MayaLabs