Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Re: Eräpäivä muistutus
« Last post by ele on 06.09.19 - klo:08:31 »
Maksetuksi merkkaaminen on vain vipu laskun tiedoissa, eli "tuplamerkintää" ei oikein edes teoriassa voi tehdä. Nyt tuontiosuus antaa virheilmoituksen jos lasku on merkitty maksetuksi jo aikaisemmin. Joskus olen kaipaillut ominaisuutta joka kertoo jos sama lasku on maksettu jo aikaisemmin, mutta mitään kauhean hyvää ideaa mulle ei ole tullut. Jos oletetaan että kaikki maksetuksi merkitsemiset tulevat tiliotteen tuonnin kautta (=maksupäiviin voi luottaa), niin ehkä joku tällainen voisi olla ok (varmaankin noi kaikki muuttujat pitäisi kierrättää käännöspaketin kautta?):

Code: [Select]
diff import_statement.php.git import_statement.php
449,451c449,454
<             return str_replace(
<                 '{refnr}', $refnr, Translator::translate('ImportStatementInvoiceAlreadyPaid')
<             );
---
>           if ($row['payment_date'] == $date)
>             return;
>           else
>               return str_replace(
>                 '{refnr}', $refnr, Translator::translate('ImportStatementInvoiceAlreadyPaid') . ' ' . date('j.n.Y', strtotime($row['payment_date']))
>               );
2
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Re: Eräpäivä muistutus
« Last post by taleman on 05.09.19 - klo:12:37 »
Toimiiko tiliotteen tuonti siten, että sama maksu ei tule merkityksi kahteen kertaan? Eli jos kerran viikossa tuon tiliotteen, pitääkö siinä olla tarkkana ettei ole mukana semmoista päivää jonka tilitapahtumat tuotiin jo edellisellä kerralla?

Vai onko tarkoitus tehdä tiliotteen tuonti vain kerran kuukaudessa kun pankista tulee se "virallinen" tiliote?
3
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Re: Koontilasku
« Last post by Dentz on 03.09.19 - klo:09:26 »
Terve vielä.

Pohdiskelin vieläkin tuota koontilaskua ja mietin, että minkälainen duuni olisi, jos varsinaiseen laskunäkymään voisi tehdä alasivuja / tabeja?
Eli voisi tehdä vaikka tabit lasku 1 tab lasku 2 tab lasku 3, jne. ja nämä vain lätkäistäisiin yhdeksi laskuksi / pdf:ksi tulostuksessa kukin omille sivuilleen.

4
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Re: Koontilasku
« Last post by Dentz on 01.09.19 - klo:15:38 »
Kiitos Ere tiedosta, kokeilin myös noilla tyhjillä riveillä. Periaatteessa niillä saa laskun näyttämään erittelyt ja kuvaukset. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin
välisummat. Tuolla mainitsemallasi tavalla tuon koontilaskutuksen voisi tehdä, mutta koontilaskutuksen tärkein ominaisuus taitaa kuitenkin olla välisummat.

Eli normaalisti kun saan esim. sähkötukuista koontilaskuja on jokainen tavaroiden hakukerta ja kohde merkittynä päälaskulle sekä alilaskujen summat yhteensä. Alilaskussa lukee tavarat ja niiden summat ja alilaskun lopussa on ko. alilaskun kokonaissumma yhteenlaskettuna.
Tämä helpottaa asiakasta siinä, että ei tarvitse alkaa poimimaan ja laskemaan yhdestä pötköstä minkä verran minkäkin kohteen tuotteet ja työt ovat kokonaisuutena.  Tästä syystä mietin edelleen tuota tarjoustoiminnetta niin, että voisi kerätä useita tarjouksia nippuun ja poimia ne päälaskulle. Tarjous kun periaatteessa näyttää jo valmiilta alilaskulta.

Tein tänään lisää testejä ja saisin tehtyä koontilaskun siten, että muokkaan tarjouspohjaa. Muutan tarjouspohjan nimen tarjouksesta koontilasku taikka jätän kokonaan tyhjäksi (jep modasin lang hakemiston offer_fi_FI.ini tiedostoa testinä). Samoin tarjouksen numeron ja erääntymispäivän. Silloin voin luoda jokaisesta alilaskusta omansa esim. As Oy Taloyhtiö 1, As Oy Taloyhtiö 2, jne.. Sitten varsinaiseen päälaskuun teen pelkät alilaskujen kuvaamisrivit As Oy Taloyhtiö 1 ja kyseisen "Tarjouksen" alilaskun loppusumman alveineen. Sama As Oy Taloyhtiö 2, jne. Näin tulee yksilöity päälasku ja alilaskut erillisinä "tarjouksina", jolloin tästä hässäkästä on kasassa koontilasku. Syntyy enää parista asiasta mietintää:

Nyt pohdin, että liitänkö nuo "tarjous" koontilaskut liitetiedostoina alkuperäiseen päälaskuun, jolloin kaikki tulee samassa paketissa tosin eri tiedostoina.
Arkistointi on ongelma, sillä niiden kohdentuminen juuri siihen tiettyyn päälaskuun on hankalaa.

Pystyisikö tuon kaiken jotenkin hoitamaan modatulla invoice_printer tiedostolla, jossa on napattu perus invoiceen tuo tarjousosuus mukaan?
Näin äkkiä en kyllä hokannut miten php:llä tuo onnistuisi. Syy miksi tätä pommitan tänne on lähinnä se, että eräs meille iso asiakas kertoi nyt lopettavansa yhteistyöt, jos emme saa tuota onnistumaan. Lupasin tietenkin heille, että hoidamme homman, kuten yrittäjät aina  ;)
Tuolla testaamallani häkkyrällä pärjään, mutta olisi ehkä kuitenkin mukavampi, jos saisin sen hieman jouhevammaksi.
5
Käytän Win 10 ja Chrome. En ole päässyt kokeilemaan muilla selaimilla/järjestelmillä.
6
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Re: Kirjautumisongelma
« Last post by ele on 31.08.19 - klo:16:03 »
Uudella versiolla kirjautuminen tuntuu toimivan luuristakin, kiitos! Sen verran harvoin käytän ohjelmaa kännykällä, etten pysty sanomaan milloin ongelma alkoi, mutta salasanan tallennukseen se tuskin liittyi kun en ole vuosikausiin sitä vaihtanut.
7
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Re: Koontilasku
« Last post by Ere Maijala on 31.08.19 - klo:15:30 »
Laskurivejä voi lisätä niin, että määrä ja hinta on 0. Silloin rivin tuote ja/tai tarkenne tulostetaan ilman muuta sisältöä. Hieman hankalaa toki, jos rivejä pitää siirrellä, mutta muuten tuolla saa tehtyä kuvausrivejä.
8
MLInvoice Discussion / MLInvoice 1.21.2 released
« Last post by Ere Maijala on 31.08.19 - klo:15:28 »
Hi!

MLInvoice 1.21.2 has been released. This release contains several bug fixes. See https://www.labs.fi/mlinvoice_features.eng.php#changelog for full changelog. Installation package and instructions are available at https://www.labs.fi/mlinvoice_installation.eng.php, but automatic update directly from MLInvoice is the easiest method.

Regards,
Ere
9
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Re: MLInvoice 1.21.0 julkaistu
« Last post by Ere Maijala on 31.08.19 - klo:15:27 »
Ajaxilla tehtävä päivitys on turhan monimutkainen ja riskialtis. Kun päivitys tehdään yhdellä kertaa, voidaan ongelmia kohdattaessa palauttaa varmuuskopio saman tien. Ajax-päivityksessä pitäisi myös varmistaa, että osittain tehty päivitys ei missään vaiheessa riko päivitystoimintoa.

Tulipa mieleen: Eihän MLInvoicen hakemistossa ole mitään ylimääräisiä isoja tiedostoja? Ne voisivat hidastaa päivitystä, koska koko hakemistosta tehdään ensin varmuuskopio.
10
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / MLInvoice 1.21.2 julkaistu
« Last post by Ere Maijala on 31.08.19 - klo:15:24 »
Tervehdys!

MLInvoice 1.21.2 on nyt saatavilla. Tässä versiossa on korjauksia edellisistä löytyneisiin ongelmiin. Tarkemmat tiedot korjauksista löytyvät osoitteesta https://labs.fi/mlinvoice_features.php#changelog. Päivityspaketti löytyy osoitteesta https://labs.fi/mlinvoice_installation.php, mutta automaattipäivitys suoraan MLInvoicesta on se helpompi vaihtoehto.

t. Ere
Pages: [1] 2 3 ... 10