Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Re: MLInvoice 2.0 - Mitä odotettavissa
« Last post by nasko on 26.02.21 - klo:16:18 »
Nice!!! Mä voisin testata etukäteen, jos sopii :)
2
Joku varmaan on ainakin miettinyt, tuleeko uusia versioita joskus. Tulee, ja aika isoja muutoksia on tulossa. Seuraavassa versiossa on keskitytty erityisesti käyttöliittymän uudistukseen. Vaikka perustoiminnot säilyvät ennallaan, on tavoitteena ainakin päätoiminnoiltaan responsiivinen (eli mobiililaitteisiin ym. sopeutuva) käyttöliittymä modernimmalla pohjalla. Jahka tässä päästään siihen vaiheeseen, laittelen rohkeimmille testattavaksi uutta. Kyse on siis aika isosta projektista, jolloin mitä todennäköisimmin jotain jää huomaamatta.

Konepellin alla tapahtuu myös. Uudempien PHP-versioiden tukemiseksi on tuki PHP 5.6:lle jäänyt pois. Nyt jos koskaan on hyvä aika valmistautua ja jättää vanhat PHP-versiot taakse. Jos web-hotellissasi tms. on vielä antiikkinen PHP, kannattaa olla yhteydessä ja miettiä vaihtoehtoja. Eihän toki vanhempi MLInvoice mihinkään katoa, mutta tulevaisuus on uudemmissa.
3
cPanelista pitäisi löytyä PHP:n virheloki tai web-serverin virheloki. Riippuu kuitenkin vähän palvelusta, pääseekö siihen käsiksi, enkä pysty tämän enempää ohjeistamaan.
4
Jos on pakko pystyä jatkamaan sarjaa, niin ei tosiaan onnistu MLInvoicella tällä hetkellä.

--Ere
5
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Re: XML ja Postita.fi
« Last post by Ere Maijala on 01.01.21 - klo:12:04 »
Periaatteessa olisi mahdollista tehdä tuo niin, että MLInvoice muodostaa Finvoice-sanoman UTF-8 -merkistöllä, jonka pitäisi olla tuettuna kaikkialla, ja konvertoisi sitten lopputuloksen tuohon vaadittavaan ISO-8859-15 -muotoon. Konversio ei vaan ole ihan niin suoraviivainen, että haluaisin alkaa sitä tekemään ilman allaolevan PHP/XML-toteutuksen tarjoamaa tukea. Saatko mistään selville, tukeeko palvelu PHP:ssa iconv-moduulia? Jos et, niin voin tehdä pienen testiskriptin, jolla voidaan kokeilla toimivuutta.
6
ok kiitos tiedosta.
7
miten enabloin php virhelokin, cPanel?

Viivakoodi tulee jos en käytä RF-viivakoodeja, RF viivakoodilla se ei tule.
8
MLInvoice olettaa, että käyttäjä tietää, mitä tekee, jos käyttäjä haluaa syöttää viitenumerot käsin. Koska ohjelmaa voi käyttää muuallakin kuin Suomessa, olisi kaikkien vaihtoehtojen tarkistaminen työlästä.

--Ere
9
Edellisessä käyttämässäni laskutusohjelmassa (T lasku) oli niin että se laittoi loppuun kaksi nollaa, esim laskun 68 viitenumero on 68000 (eli kaksi nollaa + tarkistenumero joka sattuu olemaan myös 0)
10
Jos pääset näkemään PHP:n virhelokin, tulee sinne tieto siitä, miksei viivakoodia muodostettu. Siinä muodostamisessa on muutama muotovaatimus:
  • Laskulla on oltava viitenumero, joka on joko pelkkiä numeroita tai alussa RF ja muuten pelkkiä numeroita
  • Tilinumeron pitää olla 16 numeroa (välilyöntejä lukuunottamatta)
  • Eräpäivän pitää olla kunnossa
  • Maksettavan summan pitää olla suurempi kuin 0 ja pienempi kuin 1000000
Pages: [1] 2 3 ... 10