Recent posts

#1
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Finvoice ei toimii
Last post by nasko - 20.03.23 - klo:14:23
Hei,

Päivityksen jälkeen jos yrittää lähetä laskuja Finvoice (tyylillä) niin tulee seuravaa virhe:

QuoteResult XML validation failed:

Error 1831(2) at 6:0: Element 'FromIdentifier': [facet 'minLength'] The value has a length of '0'; this underruns the allowed minimum length of '2'.

Error 1831(2) at 7:0: Element 'FromIntermediator': [facet 'minLength'] The value has a length of '0'; this underruns the allowed minimum length of '2'.

Mitenköhän tämä korjatais?

yt. nasko
#2
Juu, kyllähän siihen voisi lisätä myös arkistoitujen laskujen haun. Lisäsin listalle.

Tuo asiakkaan lisäys pitäisi toki toimia niin, että asiakas tulee saman tien valituksi. Lienee taas tuon valinta-komponentin päivityksen seurausta, ettei toimi. Eli bugi eikä mitenkään tarkoituksellista. Laitetaan korjaukseen.
#3
Pahoitteluni siitä, että jouduit pähkimään tätä itse. Jäi mainitsematta julkaisun yhteydessä, että välittäjien tiedot lisätään nyt Finvoice-sanomaan aina, koska rekisterit eivät aina pysy ajan tasalla. Finvoice edellyttää, että mukana on sekä lähettäjän että vastaanottajan välittäjä.

Kentät ovat olleet aiemminkin käytettävissä, mutta niitä ei ollut pakko täyttää, ellei käyttänyt Finvoicea SOAP-kehyksellä.
#4
Hei,
asennettuani version 2.1.1 sain Finvoice laskua tallentaessani kaksi virheilmoitusta, joihin en ollut aikaisemmin törmännyt.

------
Error 1831(2) at 5:0: Element 'FromIdentifier': [facet 'minLength'] The value has a length of '0'; this underruns the allowed minimum length of '2'.

Error 1831(2) at 6:0: Element 'FromIntermediator': [facet 'minLength'] The value has a length of '0'; this underruns the allowed minimum length of '2'.
-------

Aikani asiaa tutkiessani ja Finvoice 3.0 sovellusohjetta lukiessani ymmärsin, mistä virhe johtuu. Lisäsin oman yrityksen tietoihin verkkolaskuosoitteen ja operaattorin tunnuksen. Nyt Finvoice tallentui nätisti ja lähti eteenpäin.

Toivottavasti tästä on apua muillekin, jotka eivät ole älynneet lisätä oman yrityksen verkkolaskutietoja asetuksiin. Itse en ollut käynyt  yrityksen asetuksissa sitten ohjelman käyttönoton, joten tuo tieto oli jäänyt tallentamatta. Vai tulivatko nämä kentät nyt uuden version myötä?
#5
MLInvoiceen liittyvä keskustelu / Asiakas tietokanta
Last post by tk - 08.03.23 - klo:11:25
Hei, kiitos uudesta versiosta. Asiakas tietokantaan toivoisin muutaman muutoksen.

Uusi toiminto asiakas-välilehdellä eli asiakkaan laskut/tarjoukset. Näyttää tällä hetkellä arkistoimattomat laskut, joten itselleni ei tästä hyötyä, kun merkitsen maksetut laskut arkistoiduiksi. Saisiko listaamaan sekä arkistoiduista että arkistoimattomista laskuista?

Uuden laskun yhteydessä joudun silloin tällöin perustamaan myös uuden asiakkaan. Uuden asiakkaan nimi ei kuitenkaan tule näkyviin kuten aikaisemmin asiakas-ruutuun, vaan löytyy listauksessa, josta voi poimia asiakas-kenttään. Saisiko takaisin aikaisemman eli uusi asiakas näkyy ilman hakemista asiakas-kentässä uutta laskua luotaessa?
#6
no joo, puuttui tuo lähettäjän maksunvälittäjän tieto ja nyt toimii taas. Kiitos taas hyvistä päivityksistä!
#7
Hei,

Tämä jäi harmillisen huonosti dokumentoitua, eli Finvoice-XML:ssä on nyt mukana välittäjien tiedot, jotta lasku ohjautuisi aina oikean välittäjän kautta (ilmeisesti välittäjärekisterit eivät tahdo pysyä ajan tasalla). Tämä edellyttää, että sekä laskuttajan että laskun saadan tiedoissa on välittäjä määriteltynä.

t. Ere
#8
Hei

Minulla ei Postita.fi toimi tässä uudessa versiossa. Tulee seuraava virheilmoitus 'Finvoice' ja 'Finvoice (tyylillä)'

Result XML validation failed:

Error 1831(2) at 6:0: Element 'FromIntermediator': [facet 'minLength'] The value has a length of '0'; this underruns the allowed minimum length of '2'.XML:

(tässä näkyy xml rivit)
#9
Nyt on versio 2.1.1 saatavissa. Siinä pitäisi näiden toimia paremmin.
#10
Kiitos, korjaillaan. Harmillista, että vieläkin jäi noita ongelmia. Ryhdyin lisäämään käyttöliittymätestejä vastaisen varalle, ja laajennan niitä nyt sitä mukaa, kun ongelmia ilmenee.