Author Topic: Feature un-request  (Read 77 times)

taleman

  • Jäsen
  • **
  • Posts: 92
Feature un-request
« on: 14.05.19 - klo:15:37 »
Nolottaa pyytää tämmöistä, kun varmaankin ominaisuutta on hyvästä syystä pyydetty. Mutta 1.20.0 versiossa tuli
Quote
Uutta: Aiemmin valittu laskuttaja säilyy oletuksena seuraavillakin laskuilla saman istunnon aikana.

Tämä on minulle hankala, kun useimmiten vaihdan laskuttajaa laskujen välillä. Huomaan kyllä vaihtaa sen laskuttajan, mutta silloin jää valmiiksi täytettyihin kohtiin sen edellisen laskuttajan tiedot. Eli kun uudessa laskussa vaihdan laskuttajan, edellisen laskuttajan oletusarvot säilyy. Ainakin "Laskulla näytettävä
oletuslisätieto".

Olisiko mahdollista saada tämä ominaisuus kytkettäväksi pois?

taleman

  • Jäsen
  • **
  • Posts: 92
Re: Feature un-request
« Reply #1 on: 28.06.19 - klo:17:34 »
Ryhdyin kirjautumaan pois MLInvoicesta kun laskuttaja vaihtuu. Näin saan tyhjennettyä uuden laskun, eli ei tule pohjaksi edellisen laskuttajayrityksen tietoja.

Olisiko lisättävissä toiminto, jolla MLInvoicen saisi unohtamaan sen edellisen laskuttajan, että saisi helpommin vaihdettua kirjoittamaan toisen laskuttajan laskua?

Ere Maijala

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 864
Re: Feature un-request
« Reply #2 on: 17.07.19 - klo:21:27 »
Lisään asetuksen, jolla tuota voi ohjata.