Author Topic: MLInvoice 1.20.4 julkaistu  (Read 101 times)

Ere Maijala

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 844
MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« on: 04.04.19 - klo:06:48 »
Ei nyt ihan joka päivä sentään, mutta joka toinen kuitenkin: pieni korjauspäivitys, eli MLInvoice 1.20.4 nyt saatavilla. Päivityspaketti löytyy osoitteesta https://labs.fi/mlinvoice_installation.php, mutta automaattipäivitys suoraan MLInvoicesta on se helpompi vaihtoehto.

Muutokset tässä versiossa:

  • Korjaus: Tietyissä tilanteissa tulosteissa saattoi hinta pyöristyä väärin.
  • Korjaus: Postita.fi-palvelun salasanan tallennus korjattu.

nasko

  • Tulokas
  • *
  • Posts: 31
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #1 on: 04.04.19 - klo:21:28 »
Moikka!

Kiitos ensinnäkin työstä. Oot upea! Toiseksi huomasin yhden bugin/virheen.

Kun esim. valitsee monta laskua ja painaa "MUOKKAA" niin tulee tämmöinen virhe kuten alla. Mistä se voisi johtua ja miten sitä korjataan?


Ere Maijala

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 844
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #2 on: 04.04.19 - klo:21:31 »
Selittäisitkö vielä vähän tarkemmin, mitä teit, että tuo tuli? En saanut ihan saman tien toistettua.

nasko

  • Tulokas
  • *
  • Posts: 31
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #3 on: 04.04.19 - klo:23:02 »
Eli vaikka valitsee kaikki laskut "Keskeneräiset laskut" tai "Maksamattomat laskut" tai "Keskeneräiset tarjoukset" -kohdassa ja sitten painaa: (Valituille: Muokkaa) niin tulee toi virhe mitä kuvassa näkyi. Riippumatta valitsitko yksi tai monta kerrallaan. Pahoittelut jos en osannut selittä sitä selkeästi.

Ere Maijala

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 844
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #4 on: 06.04.19 - klo:22:11 »
Onpas kummallista. Ei pitäisi päätyä ollenkaan tuolle sivulle, vaan oheisen näköiselle (kuvassa alkuosa). Mikä selain sinulla on käytössä?

nasko

  • Tulokas
  • *
  • Posts: 31
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #5 on: 06.04.19 - klo:23:01 »
CHROME. Sama juttu tulee Edges ja Firefoxis...

Ere Maijala

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 844
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #6 on: 10.04.19 - klo:21:51 »
Keksin vihdoin selityksen: PHP:ssa on mahdollista säätää, onko URL:ssa oleva parametri vai lomakkeen tiedoissa oleva parametri merkitsevämpi. Normaalisti lomakkeen tiedot ajavat URL:n yli, mutta veikkaisin, että sinulla on PHP:ssa request_order- tai variables_order-asetus toisin päin. Korjataan seuraavaan versioon niin, ettei PHP:n asetuksilla ole merkitystä.

Sparky

  • Tulokas
  • *
  • Posts: 16
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #7 on: 15.04.19 - klo:19:49 »
Mäkin yritin päivittää tähän uusimpaan versiosta 1.20.1 Se haki päivityspaketin ja alkoi purkamaan sitä mut sitten tuli connection timeout.

Johtuu varmaan mun romusta webbihotellista kun siellä tulee se timeout niin nopeesti.

Mut eihän siinä muuta sitten kun päivityspaketin lataus ja manuaalinen asennus niin toimii kuin junan vessa  ;D

Että kiitos taas hyvästä työstä. Tällaista toimintaa on ilo katsoa kun joku viitsii ja haluaa tehdä muiden hyväksi jotain. Sanontahan kuuluu että kun tekee muille hyvää niin se tulee ämpärikaupalla takaisin  ;)

kzmx

  • Täysjäsen
  • ***
  • Posts: 141
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #8 on: 21.04.19 - klo:13:46 »
Itsellä pävitti suoraan 1.18 -> 1.20.4

Itseasiassa muistaakseni ilmoitti 1.19 olevan saatavilla mutta sitten kun meni päivittämään, niin ilmoitti että on jo 1.20.4 saatavilla ja päivitti sen.

Mutta nyt siihen pääpointtiin.

Nuo lisätietoja -kenttien muokkaus ominaisuudet oli kiva lisäys, kunhan nyt jaksan perehtyä tarkemmin.

Vähän häiritsevää se, että ensin kun klikkaa tekstiruutuun, aukeaa työkalut ruudun yläosaan ja kun klikkaa muualle tyhjään osaan sivulla ne häviää. Mutta jos työkalut on auki ja klikkaa lasku nappia, ei pdf lasku aukeakaan, vaan työkalut häviävät ja kun klikkaa uudestaan, sitten vasta aukeaa pdf lasku.

Saako noita työkalua pysyvästi näkyviin?

« Last Edit: Today at 10:26 by kzmx »

Jyri

  • Tulokas
  • *
  • Posts: 6
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #9 on: Today at 09:47 »
Onko muilla ongelmaa ettei pysty sytöttämään mitää nuseisiin laajennetun hauen kenttiin. Esimerkiksi kun hakee Asiakas, niin ei anna mitään kenttää mihin syöttää asiakas, ainostaan X mistä poistaa hakuehto!? Sekä OSX Safari että iPhone.

kzmx

  • Täysjäsen
  • ***
  • Posts: 141
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #10 on: Today at 10:29 »
Itsellä ainakin antaa kirjoittaa
(Windows 10, Firefox 66.0.3

Jyri

  • Tulokas
  • *
  • Posts: 6
Re: MLInvoice 1.20.4 julkaistu
« Reply #11 on: Today at 10:35 »
Itsellä ainakin antaa kirjoittaa
(Windows 10, Firefox 66.0.3
Toimiiko jollakin Safarin kanssa?