Author Topic: Apua MLInvoicen käyttöönottossa  (Read 622 times)

lucas

  • Tulokas
  • *
  • Posts: 1
Apua MLInvoicen käyttöönottossa
« on: 06.02.19 - klo:22:42 »
Hei,

Olen täysin uusi MLInvoicen suhteen ja täysin käsi php puolella.
Törmäsin tähän ohjelmaan aivan sattumalta, googlailtuani ilmaista reskontraohjelmistoa.
Käyttötarvetta on juuri muutaman laskun verran per vuosi, joten maksulliset ohjelmistolisenssit olisivat aikamoista liioittelua.

Sain MLInvoicen ja XAMPP:in asennettua, seuraamalla sivuilla olleita kuvitettuja ohjeita, mistä kyllä kehittäjälle kiitos (tämä siis on se kädettömyyden taso).
Parhaan ymmärrykseni mukaan asentelut menivät ihan ok.
Pystyn luomaan laskuja ja asiakkaita, eikä tässä prosessi ole silmään pistänyt mitään ongelmaa.
Kuitenkin laskua tulostettaessa jostain syystä törmään virheeseen:

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in C:\xampp\htdocs\mlinvoice\vendor\tecnickcom\tcpdf\tcpdf.php on line 17786

Tämä tulee vastaan kun laskussa painan "Lasku", "Kuitti", "Sähköposti", "Lähetysluettelo" painikkeita JA Laskutusraportti,Tuoteraportti, Tuotteiden varastoraportti Kirjanpitoraportti välilehdille mentäessä.
Raporttien kohdalla onnistun virheestä huolimatta ilmeisesti pääsemään katsomaan raporttia "Luo raportti" ja "Avaa uudessä välilehdessä" painikkeiden kautta, joskin ajoittain saan eteeni viestin
Notice: Undefined index: v in C:\xampp\htdocs\mlinvoice\abstract_report.php on line 117
Tämä melkovarmasti on vain omaa aikaansaannostani ja virheellisesti täytettyjä tietoja raporttia pyydettäessä (en ole vielä toimintoa todella testannut, kunhan nopeasti jotain räpelsin)

Todellinen ongelma on tämä:
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in C:\xampp\htdocs\mlinvoice\vendor\tecnickcom\tcpdf\tcpdf.php on line 17786
mikä estää laskun tulostamisen, lähettämisen sähköpostilla tai ylipäättään ohjelmasta ulos saamisen millään tavalla.

Kokeilin asiaa itsenäisesti googlata ja törmäsin kommentteihin, kuinka tämä olisi tyyppivika php 7.3 itsessään.
Ehdoituksena annettiin php:n vaihtamista aiempaan versioon, mitä kokeilin vain todetakseni, että tämän jälkeen (nyt tietenkin uudelleen asennettu) MLInvoice ei toiminut lainkaan.

En itse ole keksinyt millä tuon virheen saisi korjattua ja laskut ulos ohjelmasta.

Kerta itse en hallitse php:tä lainkaan, enkä välttämättä kerkiä sitä nyt opettelemaan, ennen kuin laskut on saatava ulos,
käännynkin tämän foorumin osaavien tahojen puoleen.
Samalla tästä saa toki ennakkovaroituksen ongelmasta, johon myös muut MLInvoicen vasta nyt löytävät saattavat tulla tänne apua pyytämään.

Ere Maijala

  • Ylläpitäjä
  • *****
  • Posts: 910
Re: Apua MLInvoicen käyttöönottossa
« Reply #1 on: 13.02.19 - klo:18:40 »
Hei,

en ole valitettavasti ehtinyt testata PHP 7.3:lla vielä ollenkaan, mutta pitäisi kyllä toimia esim. 7.2:lla ihan hyvin. Seuraavassa versiossa on uudempi TCPDF, jossa tuo rivi ei ainakaan ole samanlainen, joten sekin saattaa auttaa. Koitan saada päivityksen ulos lähiaikoina.

Jos haluat testata, toimiiko uusimmalla kehitysversiolla, niin paketoin sen saataville tuolta: https://labs.fi/files/mlinvoice-1.20-dev.zip . Tuossa versiossa voi toki olla vielä muuta hämminkiä, koska sitä ei ole testattu kunnolla.

t. Ere