Tulostusmalleja

Started by Ere Maijala, 29.12.12 - klo:14:19

Previous topic - Next topic

Ere Maijala

Tervehdys,

tähän viestiketjuun voi lisätä muokattuja tulostusmalleja muille jaettavaksi. Tulostusmallien luomisesta on lyhyt ohje sivun http://www.labs.fi/mlinvoice_usage.php loppupuolella. Se vaatii tosin hiukan PHP:n osaamista.

Uuden tulostusmallin käyttöönottoon riittää mallitiedoston kopiointi MLInvoicen hakemistoon ja asetusten säätäminen kohdalleen.

--Ere

Ere Maijala

Tämä tulostusmalli on tarkoitettu sähköpostilaskujen lähettämiseen muuten normaalisti, mutta vastaanottajan sähköpostiosoitetta ei tulosteta lasku-PDF:ään.

Käyttöönotto:
- Kopioi oheinen tiedosto MLInvoicen kansioon
- Kopioi (MLInvoicessa kohdassa Järjestelmä -> Tulostusmallit) tulostusmalli "Sähköposti" uudeksi ja vaihda sille tiedostoksi invoice_printer_email_no_address.php ja nimeksi esim. "Sähköposti (osoitteeton)"
- Varmista, että Pois käytöstä -kentässä ei ole rastia ja tallenna tiedot

--Ere

kzmx

en tiedä teinkö jotain väärin, kuitenkin ohjeiden mukaan..

kun painaa laskutuskohdassa Sähköposti (osoitteeton) niin avaa tyhjän sivun, ja koitin alkuperäistä sähköposti lähetys valintaa myös, avaa se spostilähetys ikkunan.


Ere Maijala

Löytyykö PHP:n tai web-serverin virhelokista mitään virhettä?

--Ere

kzmx

#4
tuo on apachen errorlogista

[Sat Dec 29 21:29:31 2012] [error] [client 85.157.63.17] PHP Fatal error: require_once(): Failed opening required 'invoice_printer_email_no_address.php ' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/user/public_html/ls/mlinvoice/miscfuncs.php on line 391, referer: http://domain/mlinvoice/index.php?func=open_invoices&list=invoices&; form=invoice&id=6

EDIT: invoice_printer_email_no_address.php löytyy kyllä mlinvoicen juurikansiosta, jossa muutkin invoice_ tiedostot löytyvät.

Ere Maijala

Näkyisi olevan ylimääräinen välilyönti tiedoston nimen perässä tulostusmallissa. Luultavasti sen takia ei toimi.

Lisään joka tapauksessa ylimääräisten välilyöntien poiston lopusta seuraavaan versioon.

--Ere

kzmx

Kiitos huomautuksesta, nyt toimii. :)

morfiini

Moi,

Löytyisikö jostain tulostusmallia ikkunalliseen kirjekuoreen, vai onko joku olemassaolevista jo sellainen?
Koitin pienentää nykyistä logokuvaa, mutta kuva-alueesta näyttäisi aina tulevan samankokoinen tulostuksessa.
Eli tarkoitus olisi saada sellainen tulostusmalli, jossa on pieni logo yläkulmassa ja kirjekuoren ikkunaan asettuisi laskun saajan nimi ja osoitetiedot.

Ere Maijala

Moi,

yrityksen tiedoissa on siinä logon latauksen alla sijoittelutiedot, joiden avulla asemoinnin pitäisi onnistua. Logon leveyttä säätämällä pitäisi saada se pienennettyä sopivaksi. Voit koittaa vaikka 40 aluksi, niin siitä tulee puolet pienempi.

--Ere

Ripwashere

Olisiko jollakin valmiina "tilausvahvistus" -tulostusmallia? Olisin enemmän kuin kiitollinen.
Joskus yritin itse tehdä, mutta en vaan oikein osaa. Helppohan se on ilmeisesti tehdä...jos osaa;-)

Ohjelmassa on valmiina se "lähetysluettelo", joka on myös ihan hyvä (vaikka muutamia tietoja siihenkin voisi muuttaa/lisätä). Tuota tilausvahvistusta aina välillä kaipailen. Liittyyhän se juridisesti tuohon sopimuksen syntymiseen erityisesti niissä kaupoissa, joissa ei ole erikseen tehty muuta sopimusta ostajan ja myyjän välille. Joudun monesti sen lähettämään joka tapauksessa asiakkaille (tarjouspyyntö, tarjous, tilaus, TILAUSVAHVISTUS = SOPIMUS) ja sitten vasta tavarat...ja lasku;-).

kalle65

Moro,

onkos kellään tulostusmallia, jotta saisi alv erittelyn laskulle?

Nyt hinnat näkyvät bruttona...

Lisäksi huomasin, että laskussa oli kohta " ei alv-rek ", vaikka laitoin y-tunnksen, lisäksi
y-tunnuksen viimeinen numero on x-kirjain?

T. Kalle

Ere Maijala

Laskulle tulee ALV-erittely, kunhan laskuttavan yrityksen tiedoissa on rasti kohdassa "ALV-rekisteröity". Pelkkä y-tunnushan ei tarkoita sitä, että yritys olisi arvonlisäverovelvollisten rekisterissä.

t. Ere

hartsa

Moro!

Onko kukaan tehnyt tulostusmallia käännetylle alv:eelle. Mallia josta puuttuisi verollinen hinta ja alv:n osuus. Sekä teksti ALV 0 %, ostaja on verovelvollinen AVL 8 c §:n mukaan.

ioxo

Hei,

Olen toteuttanut tuon käänteisen alvin niin, että laittaa hintojen alviksi 0% ja lisää tuotteen

Tuotteen nimi: *

Tuotekuvaus: AVL 8 c §:n mukaan arvonlisäveron maksaa ostaja

Yksikkö: kpl

Tämän tuotteen lisännyt ensimmäiseksi tai viimiseksi tuotteeksi listaan.

Ei ole tuottanut kenenkään kanssa ongelmia kyseinen merkintä (laskutettuna suuria ja keskisuuria yrityksiä) ja taitaa olla myös vero.fi (tms) ohjeena tuo samainen tapa.

-Juho

tsk

Onko kukaan tehnyt kuitti- ja laskutuspohjaa missä hinta-kohdassa olisi hinta verollisena?
Kuluttajille myydessä tulee ongelmia kun hinta kohdassa hinta on alv 0 ja esim. jos antaa alennuksen niin se onkin sitten alvillinen, joten yhteensä-kohta näyttää epäselvältä, kun on näitä kahta yhdistelty.